Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Patiëntenfolder

Opnieuw bekijken van uw huidbiopt

Download PDF


Opnieuw bekijken van uw biopt


Wat we gaan doen


Het biopt (stukje huidweefsel) dat al eerder door uw eigen arts is genomen, wordt door ons opgevraagd en bekeken door onze patholoog. Nadat wij de uitslag van de patholoog hebben, wordt voor u een behandelplan besproken en eventueel een behandelafspraak gemaakt.

ROSCAN biobank


Omdat u huidkanker heeft, kan het zijn dat u wordt gevraagd om deel te nemen aan de ROSCAN biobank. De ROSCAN biobank is een verzameling van klinische gegevens en lichaamsmateriaal, zoals huid en bloed, die voor toekomstig onderzoek gebruikt kan worden. Met het onderzoek hopen we de zorg van huidkankerpatiënten in de toekomst te kunnen verbeteren.

Uw deelname is geheel vrijwillig, u krijgt er geen vergoeding voor.

Patiëntinformatiecentrum Oncologie (PATIO)


Het patiëntinformatiecentrum is er voor iedereen die met kanker te maken krijgt, als patiënt of naaste. Het informatiecentrum bevindt zich aan de Zimmermanweg en is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 16.30 uur. Telefoon: (010) 704 12 02. Mail: patio@erasmusmc.nl. Voor alle mogelijkheden en activiteiten: www.erasmusmcpatio.nl. Kijkt u ook eens naar het ervaringsverhaal van Joris:

.