Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Kliniek
Kliniek

Klinische afdeling Immunologie

Locatie: Rg-gebouw, 10e verdieping,
Telefoon: 010-7037524

voor kortdurende opname voor opstarten van behandelingen en begeleiding bij behandelingen in verband met studies

Over

Wat gaan we doen?

Rg10 is een klinische afdeling. Dit betekent dat er op deze afdeling patiënten opgenomen worden voor behandeling en voor onderzoeken.

Op deze afdeling worden mensen met verschillende aandoeningen behandeld op het gebied van klinische immunologie, reumatologie, infectieziekten en endocrinologie, dermatologie, metabole ziekten, algemeen interne, geriatrie en een medisch psychiatrische unit.

Op de afdeling zal u contact hebben met een zaalarts. Dit is een arts in opleiding tot specialist die uw directe aanspreekpunt zal zijn tijdens uw opname. Deze arts zal u ook verder begeleiden tijdens uw verblijf op de afdeling en is uw vaste medische aanspreekpunt. De zaalarts werkt onder de supervisie van een specialist.

Ervaren verpleegkundigen zullen u begeleiden bij de noodzakelijke behandelingen.

Dagelijks is er een artsen visite samen met de verpleegkundige waarbij u vragen kunt stellen en ook de resultaten van de onderzoeken hoort. Daarbij zal ook het behandelplan met u besproken worden.

Onze begeleiding

De dagelijkse zorg wordt geleverd door een verpleegkundige en arts assistent ( zaalarts) in combinatie met zijn of haar co-assistent.

Overige medewerkers zijn onder andere een fysiotherapeut, diëtiste, analiste voor bloedafname, zorgassistent (ondersteunt de verpleegkundige in het zorgproces) en afdelingssecretaresse.

Naast bovenstaande medewerkers zullen ook studenten geneeskunde (co-assistenten) en leerling-verpleegkundigen bij uw zorg betrokken zijn

Bezoektijden en aantal bezoekers

11.00-21.00 uur
max. 4 personen per patiënt

Komt u binnenkort bij ons voor opname?

Wat kunt u verwachten? Wat neemt u mee? Alles wat u moet weten in een handig overzicht.
Bereid u voor