Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Spreekuur

Speekselklieraandoeningen

Wanneer: Elke donderdag van 08:00 tot 12:00 uur

De polikliniek van het speekselkliercentrum bevindt zich op de 3e etage van het NG-gebouw. KNO Hoofd-hals chirurgen houden hier spreekuur. Alle patiënten ( volwassenen en kinderen) die vanwege een aandoening aan de speekselklieren zijn verwezen door de huisarts of medisch specialist (2e opinie of overname complexe zorg) worden hier gezien.

Uw bezoek

Wat gaan we doen?

U kunt uw aanwezigheid bevestigen via de aanmeldzuil in wachtruimte 3K. U ziet op het scherm wanneer u aan de beurt bent en in welke kamer u wordt verwacht. Bij vragen of problemen kunt u terecht bij de secretaresse achter de balie. In de spreekkamer zal de KNO Hoofd-hals chirurg vragen wat er aan de hand is, gevolgd door een onderzoek van het KNO Hoofd-halsgebied. Soms is aanvullend onderzoek nodig zoals MRI-scans, CT-scan of een echografie. Hierna wordt een vervolgconsult voor u gepland.

Onze begeleiding

Door wie wordt u geholpen?

U wordt door de KNO Hoofd-hals chirurg en physician assistent gezien. Tevens hebben wij secretaresses aan de balie, vrijwilligers in de wachtkamer en verpleegkundigen die de artsen assisteren.

Aandoeningen die we behandelen en/of diagnosticeren

Behandelingen

Checklist

Heeft u binnenkort een afspraak bij ons?

Hoe bereidt u uw gesprek voor? Wat neemt u mee? Alles wat u moet weten in een handig overzicht.
Bereid u voor