Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Ome Cor header
Nieuws

Opbrengst film Ome Cor deels naar Sophia

15 december 2022

De nieuwe film ‘Ome Cor’, gespeeld door acteur en bekende Rotterdammer Martin van Waardenberg, is nu te zien. Een paar scenes zijn opgenomen in ons kinderziekenhuis en een deel van de opbrengst is bestemd voor het Sophia.

Ome Cor

Na het overlijden van zijn vrouw blijft ome Cor achter met hun enige dochter Carola. Hij heeft duidelijk andere verwachtingen van het verloop van hun gezamenlijke leven dan zijn dochter zelf. Cor denkt dat zijn dochter voor hem gaat zorgen, zoals zijn vrouw dat altijd deed. Dit zorgt voor grote spanningen tussen vader en dochter.

Kijken!

De film ‘Ome Cor’ speelt zich af in en rond Rotterdam, waaronder in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. ‘Ome Cor’ is nu te zien via streamingsdiensten als Pathé Thuis, Prime Video, Google Play en Ziggo. Een gedeelte van de opbrengst van de film is bestemd voor het Sophia Kinderziekenhuis. Met het kijken naar deze film draag jij hier aan bij. Stream de film snel en steun het Sophia Kinderziekenhuis. In de woorden van Martin van Waardenberg: "Mensen met gezonde kinderen hebben heel veel wensen. Mensen met een ziek kind maar één."

Bezoek de website van Ome Cor.