Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Nieuws

Pianoconcert van Iris Hond

11 april 2023

Pianiste en zangeres Iris Hond geeft op 3 mei een gratis concert in de binnentuin. Patiënten van het Sophia en Erasmus MC zijn welkom om te genieten van het optreden en kunnen zich daarvoor online aanmelden.

Aanmelden

Het concert van Iris Hond vindt plaats op woensdag 3 mei van 15 tot 16 uur in de binnentuin van het Erasmus MC, naast restaurant Feelgood.
Liefhebbers, jong en oud, kunnen zich vanaf nu online aanmelden om aanwezig te zijn. Elke volwassen patiënt mag een begeleider meenemen en kinderen mogen, in goed overleg, ook broertjes of zusjes meenemen.

Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om live aanwezig te zijn, dus vol=vol. Voor iedereen die er niet bij kan zijn zal Sophia Media een livestream verzorgen. Deze livestream is te volgen via deze link: https://vimeo.com/event/3301160

.Iris Hond foundation

Iris Hond heeft een eigen foundation met als doel muziek voor een kwetsbare doelgroep bereikbaar te maken. Zo heeft ze door de jaren heen in meerdere ziekenhuizen, verpleeghuizen en verzorgingstehuizen gespeeld.

Via deze link vind je aan aantal YouTube-filmpjes van muzikale optredens die door de Iris Hond Foundation werden mogelijk gemaakt.

Uitnodiging concert Iris de Hond