Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Contact — Erasmus MC Sophia

Heeft u een vraag of opmerking? Gebruik dan onderstaand contactformulier. Wij doen ons best om vragen binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Let op: Dit formulier is niet bedoeld voor medische vragen of voor het annuleren van uw afspraak.

Contact en route (Erasmus MC Sophia)

Medische vragen?

Medische vragen kunt u rechtstreeks stellen aan uw zorgverlener. Deze kunnen wij niet beantwoorden via dit formulier.

Heeft u een praktische of medische vraag zonder spoed? 

Dan kunt u ook snel en gemakkelijk contact opnemen met het behandelteam van uw kind via de app BeterDichtbij. U krijgt altijd binnen twee werkdagen een reactie. Vraag uw zorgverlener naar de mogelijkheden.

Vragen over een afspraak?

U kunt de geplande afspraken van uw kind terugvinden in het online patiëntenportaal Mijn Erasmus MC. Voor vragen over of het wijzigen van een afspraak belt u naar de polikliniek waar u een afspraak heeft. U vindt de telefoonnummers van poliklinieken en meer informatie op de pagina Afspraak in het Erasmus MC Sophia.

Persoonlijke gegevens wijzigen

Informatie over het veranderen van gegevens vindt u op de pagina wijzigen persoonlijke gegevens. Op Mijn Erasmus MC staat een overzicht van uw persoonlijke en medische gegevens.

Informatie voor verwijzers

Bent u een verwijzer en heeft u een vraag over de verwijzing van uw patiënt? Kijk dan op de speciale pagina voor verwijzers.

(velden met een * zijn verplicht)