Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Polikliniek

KNO hoofd-hals chirurgie

Wanneer: Maandag t/m vrijdag 08.00 – 16.30
Gebouw: Gebouw: NG (derde etage)
Telefoon: 010-7040253

De polikliniek KNO hoofd-hals chirurgie bevindt zich op de 3e etage van het NG-gebouw. KNO hoofd-hals chirurgen houden hier spreekuur. Alle volwassen patiënten die vanwege een benigne of maligne aandoening van het hoofd-hals gebied zijn verwezen door de huisarts of medisch specialist (2e opinie of overname complexe zorg) worden hier gezien.

Wachttijden   Afspraak-maken-en-wijzigen   Aanmelden-bij-binnenkomst  

Uw bezoek

Wat gaan we doen?

U kunt uw aanwezigheid bevestigen via de aanmeldzuil in wachtruimte 3K. U ziet op het scherm wanneer u aan de beurt bent en in welke kamer u wordt verwacht. Bij vragen of problemen kunt u terecht bij de secretaresse achter de balie. In de spreekkamer zal de KNO hoofd-hals chirurg, physician assistant of arts assistent u vragen wat er aan de hand is, gevolgd door een onderzoek van het KNO hoofd-hals gebied. Soms is aanvullend onderzoek nodig zoals mri scans, ct scan, echografie. Hierna wordt een vervolgconsult voor u gepland.

Onze begeleiding

Door wie wordt u geholpen?

Het Erasmus MC is een opleidingsziekenhuis. Het kan zijn dat u door een arts assistent (in opleiding tot KNO-arts) wordt gezien. Beiden worden altijd gesuperviseerd door een KNO hoofd-hals arts (direct of op de achtergrond). Tevens hebben wij secretaresses aan de balie, vrijwilligers in de wachtkamer en verpleegkundigen die de artsen assisteren.

Onze spreekuren

Behandelingen

Checklist

Heeft u binnenkort een afspraak bij ons?

Hoe bereidt u uw gesprek voor? Wat neemt u mee? Alles wat u moet weten in een handig overzicht.

Bereid u voor