Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Polikliniek

KNO hoofd-hals chirurgie

Wanneer: Maandag t/m vrijdag 8.00 - 16.30
Gebouw: Gebouw: NG (derde etage)
Telefoon: (010) 704 02 53

De polikliniek KNO hoofd-hals chirurgie bevindt zich op de 3e etage van het NG-gebouw. KNO hoofd-hals chirurgen houden hier spreekuur. Alle volwassen patiënten die vanwege een benigne of maligne aandoening van het hoofd-hals gebied zijn verwezen door de huisarts of medisch specialist (2e opinie of overname complexe zorg) worden hier gezien.

Wachttijden   Afspraak maken en wijzigen   Aanmelden bij binnenkomst  

Uw bezoek

Wat gaan we doen?

U kunt uw aanwezigheid bevestigen via de aanmeldzuil in wachtruimte 3K. U ziet op het scherm wanneer u aan de beurt bent en in welke kamer u wordt verwacht. Bij vragen of problemen kunt u terecht bij de secretaresse achter de balie. In de spreekkamer zal de KNO hoofd-hals chirurg, physician assistant of arts assistent u vragen wat er aan de hand is, gevolgd door een onderzoek van het KNO hoofd-hals gebied. Soms is aanvullend onderzoek nodig zoals mri scans, ct scan, echografie. Hierna wordt een vervolgconsult voor u gepland.

Onze begeleiding

Door wie wordt u geholpen?

Het Erasmus MC is een opleidingsziekenhuis. Het kan zijn dat u door een arts assistent (in opleiding tot KNO-arts) wordt gezien. Beiden worden altijd gesuperviseerd door een KNO hoofd-hals arts (direct of op de achtergrond). Tevens hebben wij secretaresses aan de balie, vrijwilligers in de wachtkamer en verpleegkundigen die de artsen assisteren.

Onze spreekuren

Behandelingen

Checklist

Heeft u binnenkort een afspraak bij ons?

Hoe bereidt u uw gesprek voor? Wat neemt u mee? Alles wat u moet weten in een handig overzicht.
Bereid u voor