Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Spreekuur

Hoofd-hals chirurgie KNO

Wanneer: Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:30 uur

De polikliniek KNO Hoofd-hals chirurgie bevindt zich op de 3e etage van het NG-gebouw. KNO Hoofd-hals chirurgen hebben hier spreekuur. Alle volwassen patiënten die vanwege een benigne of maligne aandoening van het hoofd-halsgebied zijn verwezen door de huisarts of medisch specialist (2e opinie of overname complexe zorg) worden hier gezien.

Uw bezoek

Wat gaan we doen?

U kunt uw aanwezigheid bevestigen via de aanmeldzuil in wachtruimte 3K. U ziet op het scherm wanneer u aan de beurt bent en in welke kamer u wordt verwacht. Bij vragen of problemen kunt u terecht bij de secretaresse achter de balie. In de spreekkamer zal de KNO Hoofd-hals chirurg, physician assistant of arts assistent u vragen wat er aan de hand is, gevolgd door een onderzoek van het KNO Hoofd-halsgebied. Soms is aanvullend onderzoek nodig zoals MRI-scans, CT-scan of echografie. Hierna wordt een vervolgconsult voor u gepland.

Onze begeleiding

Het Erasmus MC is een opleidingsziekenhuis. Het kan zijn dat u door een arts assistent (in opleiding tot KNO-arts) wordt gezien. Beiden worden altijd gesuperviseerd door een KNO Hoofd-hals chirurg (direct of op de achtergrond). Tevens hebben wij secretaresses aan de balie, vrijwilligers in de wachtkamer en verpleegkundigen die de artsen assisteren. 

Aandoeningen die we behandelen en/of diagnosticeren

Behandelingen

Behandelteam

Checklist

Heeft u binnenkort een afspraak bij ons?

Hoe bereidt u uw gesprek voor? Wat neemt u mee? Alles wat u moet weten in een handig overzicht.
Bereid u voor