Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Halloween, kinderen in gala -banner
Nieuws

Sophia Halloween Gala 2022

4 november 2022

Afgelopen zondag 30 oktober vond het Halloween Gala voor de kinderen van het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis plaats! Alle kinderen zagen er stralend uit terwijl zij genoten van het galadiner en het geslaagde feest, dat mogelijk werd gemaakt door Sophia Media (voorheen Sophia TV & Evenementen).

Vervoer in stijl

De dag begon voor de 40 kinderen bij De Kuip met een drankje en een zoete lekkernij, waarna zij volledig in stijl naar het Sophia Kinderziekenhuis werden vervoerd. Vrijwilligers met bijzondere auto’s reden de kinderen naar het ziekenhuis: in oude Amerikaanse politieauto’s (met loeiende sirenes), een Porsche GT3RS, een Porsche Carrera 4, een Nissan 350Z, een Ford Mustang en een echte witte limousine. Bij het Sophia Kinderziekenhuis lag de rode loper al uitgerold en stond de paparazzi klaar om de kinderen te verwelkomen.

Halloween Gala rode loper

Galadiner en feest

Voor het diner begon zijn de kinderen eerst flink in de watten gelegd door de studenten van het Erasmus MC. De jongens leerden hoe zij hun stropdas kunnen strikken en de meiden werden prachtig opgemaakt. Alle kinderen zagen er tiptop uit toen zij zich verplaatsten naar de Studenten Sociëteit van het Erasmus MC. De dag is afgesloten met een geslaagd dansfeest verzorgd door DJ Ovano in een volledig versierde Sociëteit. Het was een onvergetelijke Halloween! Grote dank aan de organisatie en alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt.

Over Sophia Media

Niemand ligt voor de lol in het ziekenhuis. Daarom doen we er in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis alles aan om een opname zo prettig mogelijk te maken voor patiënten. Met Sophia Media en speciale evenementen laten we de kinderen voor even vergeten dat zij in het ziekenhuis zijn. In de tv-studio worden twee keer per week live-uitzendingen gemaakt voor en door patiënten.

Daarnaast worden er regelmatig evenementen georganiseerd. Op dierendag komen er echte dieren langs om te knuffelen en aan het einde van het jaar vindt de grote talentenshow Sophia’s Got Stars plaats. Wil jij op de hoogte blijven van de evenementen van Sophia Media? Volg dan het Sophia Kinderziekenhuis op sociale media en houdt de website in de gaten.

Halloween gala auto's

Halloween gala groepsfoto