Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Nieuws

Kijktip: vanavond aflevering 3 BN’ers in het ziekenhuis

20 april 2021

De stages van BN’ers Richard Groenendijk, Isa Hoes, Monic Hendrickx en Olcay Gulsen in het Erasmus MC worden steeds intensiever. ‘Dit is best wel eng hoor…’, aldus Olcay over haar eerste echte wondverzorging.

In aflevering 3 van BN’ers in het ziekenhuis: Leren van de helden ontdekken de BN’ers hoe pittig het werk als verpleegkundige kan zijn. Richard en Olcay leren hoe je een wond moet verzorgen en Isa bereidt samen met mentor Ridiën haar allereerste bevalling voor: ‘We gaan dit gewoon doen!’  

Zien hoe dit afloopt? Kijk vanavond naar aflevering 3 van BN’ers in het ziekenhuis: Leren van de helden om 21:30 uur bij SBS6! 

Enthousiast geworden?

Ben je na de uitzending enthousiast geworden? Ontdek dan jouw mogelijkheden over het werken bij Erasmus MC op www.werkenbijerasmusmc.nl/bn-ers-in-het-ziekenhuis.

Elke dinsdagavond om 21.30 uur

De achtdelige serie BN'ers in het ziekenhuis: Leren van de helden is vanaf 23 maart op dinsdagavond om 21:30 uur te zien bij SBS6.

Gemist?

Heb je de eerste afleveringen gemist? Goed nieuws! Vanaf 28 april is BN’ers in het ziekenhuis: Leren van de helden ook te zien op Net5. Iedere woensdagavond om 22:30 uur.