Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Contact — Kinderendocrinologie

Contactinformatie

Erasmus MC 
Dr. Molewaterplein 40 
3015 GD Rotterdam 

Telefoonnummer(s) (010) 704 0 704

Afspraak maken?

U heeft een verwijsbrief nodig van de huisarts of medisch specialist. Zonder deze brief kan de afspraak niet doorgaan. U loopt anders het risico dat uw zorgverzekering niet tot vergoeding overgaat. Lees meer over een eerste afspraak in het Erasmus MC Sophia.

Een afspraak wijzigen

Dit kunt u telefonisch doen. Wilt u de volgende gegevens bij de hand houden voor het maken of wijzigen van uw afspraak:

  • Geboortedatum van uw kind.
  • Eventueel patiëntnummer.

Een afspraak annuleren

Dit kan per telefoon, maar onze voorkeur gaat uit naar het online annuleringsformulier of het sturen van een e-mail naar poli.administratie.sophia@erasmusmc.nl.

Het is belangrijk is dat uw het online annuleringsformulier volledig invult. Hierdoor voorkomt u dat wij uw verzoek niet kunnen verwerken. Bij een verzoek per e-mail is het belangrijk dat u de volgende zaken noemt:

  • De datum en het tijdstip van de afspraak.
  • Bij welk specialisme u de afspraak heeft.
  • Het patiëntennummer van uw kind.
  • De reden van annuleren en of een nieuwe afspraak gemaakt moet worden.

Zonder deze gegevens kunnen wij uw verzoek niet verwerken.

Wijzigingen in uw gegevens

Als er wijzigingen zijn in uw huisadres, woonplaats, telefoonnummer, huisarts, apotheek of verzekering, geef dit dan bij voorkeur door per e-mail: poli.administratie.sophia@erasmusmc.nl. Vergeet daarbij niet het patiëntnummer van uw kind te vermelden. U kunt uw gegevens ook laten aanpassen bij de inschrijfbalie in de hal.

Op Mijn Erasmus MC kunt u ook zelf uw persoonsgegevens, telefoonnummer, e-mail en de gegevens van uw huisarts en apotheek aanpassen.

Als u voor het eerste polikliniekbezoek in een nieuw kalenderjaar komt, meldt u zich ook aan bij de inschrijfbalie. De medewerker controleert of uw gegevens nog actueel zijn.

(velden met een * zijn verplicht)