Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Contact — Stroke Center

Stroke Center

Informatie voor opgenomen en net ontslagen patiënten

Als u of uw naaste is opgenomen of net ontslagen uit het ziekenhuis, kunt u het beste met de betreffende verpleegafdeling contact opnemen. Zij kunnen de meeste vragen direct beantwoorden en zo nodig een afspraak met de behandelend arts voor u regelen.

Informatie voor poliklinische patiënten 

Als u onze polikliniek bezoekt en u hebt vragen, dan kunt u het beste met de medewerkers van onze polikliniek contact opnemen. Kijk hiervoor op de pagina’s van de poliklinieken neurologie of neurochirurgie.

Informatie voor verwijzers

Direct overleg met de neuroloog. Centrale nummer bellen (010) 704 07 04 en vragen naar dienstdoende neuroloog.

Direct overleg met de neurochirurg. Centrale nummer bellen (010) 704 07 04 en vragen naar dienstdoende neurochirurg.

Neurologen en vasculaire specialisten kunnen patiënten per e-mail naar het Vasculair Second Opinion Spreekuur (VASO) verwijzen. Afhankelijk van de spoedeisendheid worden patiënten direct of binnen enkele dagen gezien. We geven snel advies over verdere diagnostiek, prognose en behandeling.

  • TIA-patiënten
    Patiënten met voorbijgaande uitval kunnen direct worden gezien. Aanmelden door te bellen naar de dienstdoende neuroloog via het algemene nummer van het Erasmus MC.
  • Acute neurovasculaire aandoeningen.
    Patiënten met acute neurovasculaire problemen kunnen altijd direct met een ambulance worden ingestuurd naar de SEH van het Erasmus MC. De ambulanceverpleegkundigen doen een vooraanmelding naar de SEH.

Hebt u een vraag aan het Erasmus MC Stroke Center?

Laat dan hieronder uw bericht achter.

(velden met een * zijn verplicht)