Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Contact — Neurologie kliniek (volwassenen)

Neurologie

Belangrijke gewijzigde contact afspraken kliniek Neurologie

Wij geven graag informatie aan u en uw naaste. Om de verpleegkundige niet te veel te storen bij de zorg voor uw naaste hebben wij de volgende afspraken:

 • Bent u bij ons niet geregistreerd als eerste contactpersoon van de patiënt dan mogen wij u geen informatie geven. Wij vragen u in dit geval contact op te nemen met de patiënt zelf of de contactpersoon van de patiënt.
 • Bent u bij ons wel geregistreerd als eerste contactpersoon van de patiënt dan ontvangt u informatie over de patiënt tijdens het bezoek. Lukt dat niet dan kunt u ons bellen
 • Bent u zelf patiënt dan kunt u tot 48 uur na ontslag op bellen op de voor vragen die verband houden met uw opname en ontslag. Voor andere vragen moet u contact opnemen met uw huisarts.
  De tijden waarop  u ons kunt bellen op nummer 010- 7033236 zijn:
  • van 7.00 tot 7.30 uur
  • van 11.00 tot 11.30 uur
  • van 21.00 tot 21.30 uur

Na een operatie wordt de eerste contactpersoon gebeld door de arts wanneer de operatie klaar is en door de verpleging wanneer uw naaste op de verpleegafdeling terug is. De verpleging neemt contact met de eerste contactpersoon op als er belangrijke veranderingen te melden zijn over de situatie van uw naaste is en als er afspraken gemaakt zijn dat u op de hoogte gehouden wordt als de situatie daar om vraagt.

(velden met een * zijn verplicht)