Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Contact — Specialisme - Geestelijke verzorging

Geestelijke verzorging

Heeft u een vraag of opmerking over dit specialisme? Gebruik dan onderstaand contactformulier. Wij doen ons best om vragen binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

Let op: dit formulier is niet bedoeld voor medische vragen of voor het annuleren van uw afspraak.

Extra informatie Geestelijke verzorging

U kunt tijdens een opname of poliklinische afspraak aan uw arts of aan uw verpleegkunde vragen of zij u aanmelden bij de geestelijke verzorging.

  • Heeft u vragen over de afdeling Psychosociale Zorg Volwassenen & Consultatieve Psychiatrie, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30-16:30 uur op telefoonnummer (010) 703 46 16
  • U kunt tijdens een opname of poliklinische afspraak aan uw arts of aan de verpleging vragen of zij u aanmelden bij de geestelijke verzorging. Dit is ook buiten kantoortijden in de avond en de weekenden mogelijk voor zaken die niet kunnen wachten. 

Medische vragen?

Medische vragen kunt u rechtstreeks stellen aan uw zorgverlener. Deze kunnen wij niet beantwoorden via dit formulier. 

Vragen over uw afspraak?  

U kunt uw afspraken terugvinden in het online patiëntenportaal Mijn Erasmus MC. Voor het wijzigen van uw afspraak belt u naar de (poli)kliniek waar u een afspraak heeft. De telefoonnummers van poliklinieken vindt u hier

Kijk voor meer informatie over afspraken op de pagina ‘Uw afspraak in het Erasmus MC’. 

Persoonlijke gegevens wijzigen

Informatie over het veranderen van gegevens vindt u op de pagina ‘wijzigen persoonlijke gegevens’. Op Mijn Erasmus MC staat een overzicht van uw persoonlijke en medische gegevens.

Herhaalrecept aanvragen

Voor het aanvragen van herhaalrecepten kunt u gebruik maken van het contactformulier herhaalrecept aanvragen.

Informatie voor verwijzers

Bent u een verwijzer en heeft u een vraag over de verwijzing van uw patiënt? Kijk dan op de speciale pagina voor verwijzers.

(velden met een * zijn verplicht)