Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Nieuws

Introductiefilm Interne oncologie

15 januari 2021

Internist oncologen van het Erasmus MC Kanker Instituut hebben een introductiefilm gemaakt om (toekomstige) patiënten onder meer te informeren over de oncologische behandelingen die zij geven. Voor de film zijn op diverse plekken opnamen gemaakt zodat patiënten (alvast) kunnen zien wat ze kunnen verwachten.

Interne oncologie heeft voor haar (toekomstige) patiënten een korte introductiefilm gemaakt. In deze film komen verschillende internist-oncologen aan het woord. Zij vertellen onder meer wanneer patiënten bij Interne oncologie in het Erasmus MC Kanker Instituut terecht kunnen. Dit is na verwijzing door een huisarts of specialist uit het Erasmus MC of uit een ander ziekenhuis of bij een second opinion.

Daarnaast vertellen onze specialisten over de behandelingen die zij patiënten kunnen bieden. Wat het Erasmus MC Kanker Instituut onderscheidt van andere ziekenhuizen is de mogelijkheid patiënten voor wie geen reguliere behandelingen meer beschikbaar zijn, deel te laten nemen aan behandelingen in studieverband (te includeren).

Debbie Robbrecht, internist-oncoloog

Voor de film zijn op verschillende plekken in het Erasmus MC beelden gemaakt, waaronder in de kliniek van Interne oncologie (het AD-gebouw), het dagbehandelcentrum op NT-4, de polikliniek en op de kantoorvloer van Interne oncologie. Bent u ook nieuwsgierig naar de film, kunt u deze vinden bij het specialisme Interne oncologie op deze website.