Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Ideeën, wensen of klachten

Tevreden of ontevreden over onze dienstverlening? Wij horen het graag.

Ideeën of wensen

Het Erasmus MC vindt goede kwaliteit van zorg en tevreden patiënten belangrijk. Uw ideeën en tips om onze zorgverlening te verbeteren zijn van harte welkom. U kunt uw suggesties doorgeven met het suggestieformulier.Artsen overleggen tijdens wandeling

Als u een klacht heeft

Bent u niet tevreden over onze dienstverlening? Dan horen we dit graag van u. U kunt uw klacht het beste bespreken met de betrokkene of leidinggevende van de afdeling. Dat maakt de zaken helder en brengt een oplossing vaak dichtbij. Bent u niet tevreden met het resultaat of ziet u ertegenop om rechtstreeks de betrokkene of leidinggevende van de afdeling te benaderen, dan kunt u een klacht indienen. Dit kunt u doen door ons digitale klachtenformulier in te vullen.

Als het voor u niet mogelijk is om het formulier op onze website in te vullen, kunt u uw klachtbrief per post sturen naar het secretariaat Klachtenopvang. Ons postadres vindt u hier:

Erasmus MC
Secretariaat Klachtenopvang
Antwoordnummer 55
3000 WB Rotterdam

Het helpt om uw klacht schriftelijk in te dienen. Lukt dat niet, dan kunt u een voicemail-bericht inspreken op telefoonnummer (010) 704 41 08. Noem in dat bericht uw naam en contactgegevens. Onze klachtenfunctionaris neemt dan contact met u op.

Meer informatie

Informatie over het indienen van een klacht en de mogelijkheden van klachtbehandeling vindt u in de folder ‘Klachtenopvang voor patiënten en bezoekers’.

U kunt deze folder ook aanvragen via het onderstaande contactformulier of bellen naar het secretariaat Klachtenopvang (010) 703 31 98.

Heeft u vragen?

Met vragen of opmerkingen kunt u terecht bij ons secretariaat:

Contactformulier