Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Spreekuur

Derma-plastische spreekuur

Op het derma-plastische spreekuur worden patiënten met huidkanker of plekken verdacht voor huidkanker gezien door de dermatoloog en de plastisch chirurg.

Uw bezoek

Wat gaan we doen?

Aansluitend vindt nog een aanvullende afspraak plaats met de verpleegkundig specialist die in een spreekkamer vlak bij zit. Er vindt diagnostiek plaats d.m.v. een gesprek, lichamelijk onderzoek en eventueel een huidbiopt. Soms wordt er aanvullend een afspraak gemaakt voor radiologisch onderzoek zoals een CT- scan of een echo. Het kan zijn dat u hier een extra keer voor terug moet komen. Tijdens het spreekuur wordt meestal een eerste voorstel besproken voor het weghalen van de tumor en welke mogelijkheden er zijn om de wond te sluiten. Wanneer een narcose nodig is voor de operatie van de plastisch chirurg, krijgt u een afspraak met een anesthesioloog die beoordeelt of u gezond genoeg bent voor een narcose.

Meestal volgen er nog (telefonische) vervolgafspraken voor de uitslagen van de aanvullende onderzoeken en het behandelplan. Indien er een behandeling volgt, krijgt u daar instructies over. De datum van een operatie krijgt u digitaal en/of per post.

 

Aandoeningen die we behandelen en/of diagnosticeren

Behandelingen

Checklist

Heeft u binnenkort een afspraak bij ons?

Hoe bereidt u uw gesprek voor? Wat neemt u mee? Alles wat u moet weten in een handig overzicht.
Bereid u voor