Profielfoto van Emmy Muller
Zorgverlener

E. (Emmy) Muller-Sloof

Verpleegkundig specialist

  • Specialisme
  • Vaatchirurgie
  • Aandachtsgebied
  • Perifeer arterieel vaatlijden, cardiovasculair risicomanagement, diabetische voet en vaatchirurgische wond
Neem contact op  

Over

Even voorstellen

Sinds 1 september 2019 ben ik werkzaam als verpleegkundig specialist in het Erasmus MC. Mijn werkzaamheden zijn zowel klinisch (visite) als poliklinisch (claudicatioklachten, cardiovasculair risicomanagement, diabetische voet en vaatchirurgische wond). Daarnaast maak ik graag tijd voor muziek, koken, lezen en reizen.

Werkervaring & opleidingen

Werkervaring

In 2013 begon ik met de opleiding Master Advanced Nursing Practice aan de HAN in Nijmegen en studeerde in 2015 cum laude af tot verpleegkundig specialist. Opleidingsplaatsen waren de thuiszorg regio Utrechtse Heuvelrug (LZG), huisartsenpraktijk Ederveen en Plastische Chirurgie Radboudumc in Nijmegen. Na mijn afstuderen heb ik vanaf september 2015 in het Groene Hartziekenhuis in het WondExpertiseCentrum gewerkt.

Opleiding

In 2018 heb ik de vasculaire specialisatie in Rotterdam (Stichting Vasculair Onderwijs) behaald. Naast mijn werk in het Erasmus MC ben ik algemeen bestuurslid van het WCS kenniscentrum Wondzorg, voorzitter van de WCS-commissie 'Chirurgische wonden en stoma' en redactielid van WCS-nieuws. Voortbouwend op mijn afstudeeronderzoek in het Radboudumc op de afdeling Heelkunde/Plastische chirurgie doe ik thans in het Radboudumc aanvullend onderzoek naar de preventie van postoperatieve wonddehiscentie in relatie tot negatieve druktherapie.

Publicaties

RCT, publicatie 2018: 10.1016/j.jtv.2018.08.005