Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Sophia Media en Evenementen

Niemand ligt voor de lol in het ziekenhuis. Daarom doen we er in het Erasmus MC Sophia alles aan om een opname zo prettig mogelijk te maken voor patiënten. Met Sophia Media en speciale evenementen laten we je voor even vergeten dat je in het ziekenhuis bent.

Sophia Media groepsfoto vrijwilligers

Volg ons op: YouTube, FacebookInstagram en TikTok.

Evenementen

Evenementen in het Sophia

Sophia Activiteitenkalender

Op verschillende plekken in het Sophia worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd.

  • Tijdens de Sophia Fun Day kan je het team van Sophia Media vinden in de hal tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Je kunt dan 2x per maand komen knutselen, kleuren of een speurtocht doen. Maar elke keer hebben we extra verrassingen! Je kan meespelen in een circus, tennissen of basketballen, video games spelen, films kijken, foto’s maken in de Feyenoordhoek of met je eigen knuffel naar de berendokter.
  • Ook kan jij op zondag naar het Gilat theater in onze hal en natuurlijk mag jij je broertje, zusje, vriendje, vriendinnetje meenemen!

Patiënten die niet van de afdeling mogen die bezoeken we aan bed!

  • De bibliotheekkar en de Cliniclowns komen 2x per week langs.
  • Maar er zijn ook verschillende muzikanten, een goochelaar en hele lieve mensen die komen voorlezen bij jou aan bed.
  • Mocht je graag een vlog willen opnemen laat het ons dan ook weten, dan komen wij met onze camera langs en kan jij je vriendjes of familie thuis laten zien wat jij in het ziekenhuis doet, jij mag zelf zeggen wat je wil laten zien! Laat je het ons weten? Stuur ons een e-mail als je een vlog wilt opnemen of als je andere vragen hebt.

Social media

Volg jij ons al op Instagram en Facebook? Je kunt ons nu ook op TikTok volgen! Hier geven we extra inkijkjes in ons ziekenhuis. Heb jij een leuk idee wat we kunnen laten zien, dan horen we het heel graag van je.
Bekijk onze Sophia Activiteitenkalender voor een overzicht wat er allemaal in het ziekenhuis georganiseerd wordt. Wil jij jouw verblijf nog leuker maken maar kan je niks vinden op de kalender laat het ons dan per e-mail weten! 

"Niemand ligt voor de lol in het ziekenhuis. Daarom doen we er in het Erasmus MC Sophia alles aan om een opname zo prettig mogelijk te maken voor patiënten. Met Sophia Media en speciale evenementen laten we je voor even vergeten dat je in het ziekenhuis bent".

logo sophia media

Agenda

Kijk op YouTube, Facebook, Instagram of TikTok voor een actueel overzicht van al onze activiteiten en video's.

Of ga naar de homepage van het Sophia om te zien van de komende activiteiten zijn. Als je op deze pagina helemaal naar beneden scrolt, vind je hier in het midden de agenda van Sophia evenementen. En aan de rechterkant kun je leuke video’s van onze evenementen bekijken!

Heeft u vragen?

Gebruik ons contactformulier.

Contactformulier