Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Nieuws

Aflevering 2 BN’ers in het ziekenhuis

29 maart 2021

In aflevering 2 van 'BN'ers in het ziekenhuis: Leren van de helden' beginnen Richard Groenendijk, Isa Hoes, Monic Hendrickx en Olcay Gulsen aan hun stage als verpleegkundige in het Erasmus MC en ontmoeten ze hun mentoren.

‘En dan ben je ineens ‘verpleegkundige in opleiding’’, zegt stagiaire Olcay over haar eerste dag op de Recovery/PACU.

‘Ik denk dat het gros van Nederland helemaal niet beseft dat er een enorme druk is op de werkvloer’, vertelt Richard over zijn stage op de Interne Oncologie. Isa is direct onder de indruk van haar afdeling Verloskunde: ‘Wat is dit kwetsbaar.’ Hetzelfde geldt voor Monic op de Cardiologie: ‘Ik heb echt diep respect voor het vak van verpleegkundigen.’ 

Hoe verloopt hun eerste dag? Dat zie je in aflevering 2 van BN’ers in het ziekenhuis: Leren van de helden, dinsdag 30 maart om 21:30 uur bij SBS6!

Dinsdagavond 21.30 uur

De achtdelige serie BN'ers in het ziekenhuis: Leren van de helden is vanaf 23 maart op dinsdagavond om 21:30 uur te zien bij SBS6 of terug te kijken via Kijk.nl.

Enthousiast geworden?

Ben je na de uitzending enthousiast geworden? Ontdek dan jouw mogelijkheden over het werken bij Erasmus MC op www.werkenbijerasmusmc.nl/bn-ers-in-het-ziekenhuis.