Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Dieke Booij
Zorgverlener

D.C. (Dieke) Booij

Verpleegkundig specialist i.o.

  • Specialisme
  • Maag-, darm- en leverziekten
  • Aandachtsgebied
  • Alvleesklier- en galwegziekten
  • BIG nummer:
  • 99918765930
Neem contact op  

Over

Even voorstellen

Sinds april 2022 ben ik werkzaam als verpleegkundig specialist in opleiding binnen de afdeling maag-, darm- en leverziekten. Binnen mijn aandachtsgebied richt ik mij op de begeleiding van patiënten die worden verwezen in verband met een pancreascyste.

Samen met een team van medisch specialisten draag ik zorg voor het diagnostisch traject en follow up. Samen met de patiënt en diens naasten zal ik mij inzetten voor de meest passende zorg en streef ik ernaar om het zorgproces voor de patiënt te optimaliseren. 

Werkervaring & opleidingen

Werkervaring & opleidingen 
Sinds 2014 ben ik werkzaam binnen het Erasmus MC. In 2014 ben ik als verpleegkundige begonnen op de afdeling gastro- intestinale chirurgie. Gezien ik de behoefte had om mij verder te ontwikkelen heb ik in 2016 de opleiding gevolgd tot intensive care verpleegkundige. Na 4 jaar werkzaam te zijn geweest als intensive care-verpleegkundige, heb ik in april 2022 de switch gemaakt naar de afdeling maag-, darm- en leverziekten. Per september 2022 ben met veel enthousiasme gestart met de opleiding Master of Advanced Nursing Practice. Naar verwachting zal ik juli 2024 mijn opleiding afronden.  

 
Opleidingen 
2010-2014       Bachelor of Nursing 
2016-2018       Intensive care verpleegkundige 
2022-heden     Master of Advanced Nursing Practice (MANP).