Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
specialism
Aandoening

Heup- en liesblessures

Liesblessures en heup problemen komen vaak voor bij sporters en mensen met een actieve levensstijl.

Heup- en liesblessures: over deze aandoening

Wat is Heup- en liesblessures?

Liesblessures en heup problemen komen vaak voor bij sporters en mensen met een actieve levensstijl. Wat heel kenmerkend is aan heup en liesblessures, is dat er veel verschillende structuren in de heup en liesstreek aangedaan kunnen zijn en dat het meestal slepende blessures zijn. Vaak lopen sporters te lang rond met heup en liesblessures en bezoeken ze veel verschillende behandelaars van verschillende achtergronden.

Verschillende specialisten in het Erasmus MC en IJsselland Ziekenhuis besloten om hun krachten te bundelen voor sporters met heup en liesblessures. Onze missie is om optimale zorg en behandeling te organiseren voor actieve mensen en sporters met liesblessures. 

 

Waarom naar Erasmus?

Onze missie is om optimale zorg en behandeling te organiseren voor actieve mensen en sporters met liesblessures. 
We willen dit bewerkstelligen door een accurate diagnose te stellen en een gericht behandelplan te bespreken. Wij werken samen met een multidisciplinair team van deskundigen uit verschillende specialismen. Ons team bestaat uit: sportartsen, orthopedische chirurgen, algemeen chirurgen en radiologen. Hierdoor bundelen wij veel kennis en ervaring. Bovendien zorgen we ervoor dat deze complexe problemen vanuit verschillende invalshoeken worden beoordeeld. 

Checklist

Komt u binnenkort bij ons op bezoek?

Hoe bereidt u uw gesprek voor? Wat neemt u mee? Alles wat u moet weten in een handig overzicht.

Bereid u voor