Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Steun PATIO

Dat de PATIO moet blijven bestaan, staat als een paal boven water. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Doneren

Met uw donatie kunnen wij nog meer patiënten verblijden met een welkome afleiding in moeilijke tijden. U kunt een email sturen naar patio@erasmusmc.nl en aangeven dat u wilt doneren of ons steunen via de PATIO link van de Erasmus MC Foundation.

Ook kunt u zelfgemaakte kaarten kopen. Deze kaarten zijn gemaakt door onze patiënten. De kaarten kunt u contant in PATIO betalen bij het ophalen. De volledige opbrengst van uw donatie komt ten goede aan PATIO. Onderstaande quotes zijn van de patiënten die deze kaarten hebben gemaakt

 

'Door de afleiding van de kunstzinnige therapie vergat ik mijn misselijkheid'
- Annemieke Tamerus
'Tekenen, schilderen of anderszins creatief bezig zijn leidt mij af van de ellende van het ziekteproces. Even is er een andere wereld waarin ik weer mogelijkheden voel en waar ik kracht op kan doen. Ook het tastbare resultaat geeft nog lange tijd erna een goed en voldaan gevoel. Dan herinner ik me dat ik van nog heel veel dingen kan genieten'
- Miesj

 

Word vrijwilliger bij de PATIO!

PATIO is op zoek naar vrijwilligers. Wij zoeken mensen die pro-actief zijn, netwerk skills hebben, over organisatietalent beschikken, creatief zijn, een luisterend oor willen bieden en eventueel fondsenwervende ervaring hebben. Op die manier kunnen we het centrum voor leven met en na kanker meer bekendheid geven, zodat nog meer patiënten en naasten ons weten te vinden.

Daarnaast zoeken wij vrijwilligers die inzetbaar zijn voor een dagdeel in overleg als gastvrouw/gastheer in PATIO en/of in de kliniek willen werken.

Lijkt het je wat, of heb je nog vragen? Neem contact op met Kim Corstjens via k.corstjens@erasmusmc.nl.

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Quicklinks