Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Radiotherapie - locatie Dordrecht

In Dordrecht vindt u naast het Albert Schweitzer Ziekenhuis ook een locatie van Radiotherapie.

Radiotherapie Erasmus MC - locatie Dordrecht

Radiotherapie is werkzaam op twee locaties: in het Erasmus MC en direct naast het Albert Schweitzer Ziekenhuis (ASZ) Dordwijk in Dordrecht.

Wij werken op beide locaties met een ervaren team van radiotherapeuten en radiotherapeutisch laboranten. Deze medewerkers zijn werkzaam op beide locaties en allemaal in dienst van het Erasmus MC.

Radiotherapie locatie Dordrecht

Op basis van soort behandeling en beschikbaarheid van apparatuur wordt de locatie bepaald. Uiteraard houden we, als het mogelijk is met de apparatuur, ook rekening met de reisafstand. Soms kunt u echter op een locatie wat verder bij u vandaan sneller bestraald worden. We kiezen dan liever voor die locatie, omdat we het belangrijk vinden dat u snel geholpen wordt.

Parkeren

U kunt tijdens de bestralingsperiode gratis gebruik maken van onze parkeerplaatsen aan de achterzijde van het gebouw. U krijgt van ons wekelijks een parkeervergunning, die u achter de voorruit plaatst. Het aantal plaatsen is beperkt, daarom kunt u hier geen gebruik van maken voor polikliniekbezoeken na de bestralingsperiode.

Als u wilt, kunt u uw parkeervergunning bij de balie afgeven, zodat de vervoerder die u op komt halen de parkeervergunning kan gebruiken. Bespreek dit met degene die u komt ophalen.

Let op!

  • De vergunning geeft u geen garantie op een parkeerplaats.
  • Wanneer u in andere vakken parkeert dan de vakken die gereserveerd zijn voor het Erasmus MC, kunt u een bekeuring krijgen.
  • Houd altijd de parkeerplaats voor de ambulance vrij.

Bezoekadres radiotherapie, locatie Dordrecht

Karel Lotsyweg 30
3318 AL Dordrecht
(010) 703 19 60